fredag 16 september 2011

Kroppsrike - ett himmelrike på jorden

Hm, en titel som förpliktigar. Det är att sticka ut hakan, tycker du. Javisst, håller med. Men med tanke på hur det ser ut på Kroppsrike finns det fog för epitetet.
En gård, relativt orörd med ett uthus, (ej synligt i bild) och en liten timrad stuga inramar platsen där Kroppsrike har sin verksamhet.
Lugnet fortplantar sig också till de besökare som kommer till Kroppsrike. Ibland med kroppsliga krämpor, ibland med själsliga problem som är mest framträdande. Gemensamt är ändå möjligheten att här kunna få hjälp av varsamma människor som också tar sin uppgift på fullaste allvar och ser hela människan inte bara den uppenbara symtomen.

Här finns en homeopat och kinesiolog som brinner för att hjälpa andra människor och inte börjar bli orolig om besöket tar en timme eller ibland också två. Det viktiga är att du som lämnar Kroppsrike ska känna att det var mödan värt att resa hit.

Här finns också en psykosyntesteraput som aldrig backar inför din själs vedermödor. Eftersom helheten är större än den del som just då är mest framträdande inleds arbetet med att få dig att förstå att du är mer än ditt problem. Så när du samlar ihop dig efter första, eller vilket nummer det nu än är i möten, ska du också känna en förnöjsamhet och en tillit till den process som pågår inom dig.

Här finns också en liten butik där tonvikten ligger på vitamin och näringspreparat. Denna butik finns också tillgänglig på webben och nås här. Från tid till annan kommer det att komma upp ämnen i denna blogg som just har med näring och vitaminer att göra. Där är vi givetvis tacksamma  för feedback från dig om vad du tycker är viktigt just i detta ämne.
Nog för nu. Mera kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar